Trainingen

Dit najaar geef ik met Christine Langeveld van Focuscentrum DenHaag een basistraining (level I en II) in Den Haag. In deze vierdaagse cursus leer je zelf focussen en hoe je daarbij kunt omgaan met een 'innerlijke criticus' en een 'innerlijk kind'. Al doende leer je meteen de basis van luisterend begeleiden. We werken veel met zelf ervaren en oefenen. Je zult ontdekken wat geduld, aandacht en respectvol luisteren je kunnen brengen.

Data zijn 12 en 26 oktober, 9 november en 7 december, van 10:00 tot 17:00 uur. Kosten zijn €390 inclusief: lunch, cursusmateriaal en het boek Focussen, de kracht van innerlijk luisteren. Voor minima is reductie mogelijk.

De training zit vol, maar er is wel een wachtlijst. Opgave: focusingutrecht@icloud.com

Individuele sessies

Wil je ervaren of focusing iets voor je is, of overweeg je een cursus te gaan doen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis proefsessie!

Als je dieper wilt ingaan op iets dat speelt, biedt een individuele sessie daarvoor alle ruimte. Ook kan je in één of meer keren aan de slag gaan met je vaardigheden als luisteraar en focusbegeleider. Dit 'bijspijkeren' is bedoeld voor bezoekers van de open avonden of mensen met (enige) focuservaring. Een individuele sessie kost €35.

Dromen en Tarot

Dromen en Tarotkaarten vertellen een verhaal in hun eigen taal. Met gebruik van Focusing kan je op zoek gaan naar het nieuwe dat de droom of tarotlegging je kan brengen. Het gaat dus niet om een duiding met vaststaande betekenissen. We beginnen met ‘de film’ of ‘het verhaal’ van je droom of Tarotlegging. Vervolgens ga je focussend na óf en wat deze symbolen voor jou zouden kunnen betekenen. Vaak ontvouwen zich verrassende inzichten die nieuwe energie geven. Een sessie eindigt met het belichamen van die energie.